Combinatiefunctionaris Maasbree

In Maasbree maken we sinds 2012 met veel succes gebruik van een ervaren combinatiefunctionaris in de persoon van Marlieke Verstraten. Sinds Marlieke in november 2014 de rol als projectleider Sportdorp op zich heeft genomen wordt zij ondersteund in haar taken als combinatiefunctionaris door Sharon Hendriks. Als combinatiefunctionarissen verrichten Marlieke en Sharon richting sportverenigingen, basisonderwijs en BSO een groot aantal activiteiten, zowel ondersteunend, uitvoerend als beleidsmatig.

Over de achterliggende periode zijn tal van nieuwe initiatieven en activiteiten vorm gegeven en zijn in de buitenschoolse opvang nieuwe arrangementen in de sportieve omgeving tot stand gekomen. Samen met de Stichting Bree gaat Marlieke vorm en inhoud geven aan het project sportdorp.

Voor vragen richting de combinatiefunctionarissen kan contact worden opgenomen met:

Marlieke Verstraten

Combinatiefunctionaris Maasbree en Projectleider Sportdorp Maasbree

M: 06-31959651 | E: m.verstraten[at]vorkmeer.nl

Sharon Hendriks

Combinatiefunctionaris Maasbree (coördinator sport- en beweegactiviteiten)

M: 06-21392557 | E: s.hendriks[at]cf.hoerakindercentra.nl

Lees meer: pdf "een paar goede schoenen en je kunt aan de slag"