BAMM-toernooi

WAT: Voetbal, volleybal én handbal tegen hetzelfde team (max. 3 teams per poule; minimaal 6 wedstrijden)
WAAR: Sportpark De 3-Sprong, Breetse Peelweg 1b, Maasbree
WANNEER: Zaterdag 13 juni 2015


Wie Tijd Categorie Inschrijfgeld
Jeugd groep 3 t/m 15 jaar 10.00u. - 16.30u. Elk leeftijdsjaar gratis
Vanaf 16 jaar 17.00u. - 21.30u. heren/gemengd en dames € 15,- (incl. 8 consumpties)*

*Inschrijfgeld gaarne tegelijk met de opgave te voldoen: contant of via IBAN: NL19RABO 0302595481 t.n.v. BSAC/BAMM

Het is de bedoeling dat elk team de strijd aangaat in 3 verschillende (bal)sporten, zijnde voetbal, volleybal en handbal. Men speelt dus een voetbal-, volleybal- én een handbalwedstrijd tegen hetzelfde team. Afhankelijk van de opgaven per categorie, speelt men in een poule van 2 of 3 teams. Men speelt minimaal 6 wedstrijden (2x voetbal, 2x volleybal en 2x handbal). Bij opgave van het toernooi moet elk team aangeven welke van de 3 sporten (voetbal, volleybal of handbal) hun voorkeur heeft (dit in verband met eventuele beslissingswedstrijden). In elke poule speelt ieder team tegen het andere team in ALLE 3 de sporten.

Bij 2 teams in een poule wordt na de eerste ronde (= 3 wedstrijden (voetbal, volleybal en handbal) per team) een nieuwe poule van 2 gemaakt waarna ieder team weer 3 wedstrijden heeft (uitgezonderd bij 2 teams in een categorie: dan speelt men 2 keer tegen elkaar in dezelfde sport, dus in totaal 6 wedstrijden). Bij 3 teams in een poule speelt men dus 6 wedstrijden per team: 2x voetbal, 2x volleybal en 2x handbal.Bij meerdere poules in een categorie worden, al naar gelang van het totale aantal teams in die categorie of nieuwe poules gemaakt en/of beslissingswedstrijden gespeeld.

Klik hier voor het overzicht voor het wedstrijdverloop (poulewedstrijden, eventuele vervolgwedstrijden/kruisfinales en/of finalewedstrijden) en het reglement.

Bij een beslissingswedstrijd (dus ook (halve) finale) wordt gekeken naar de voorkeursport van beide teams:

- Is de voorkeursport voor beide teams hetzelfde (bv. voetbal), dan wordt de wedstrijd gespeeld in die specifieke sport (in dit voorbeeld: voetbal)
- Is de voorkeursport voor beide teams niet hetzelfde (bijv. voetbal en handbal), dan wordt de wedstrijd gespeeld in de niet genoemde sport (in dit voorbeeld: volleybal)

Heb je vragen en/of wil je meer informatie, stuur dan een e-mail of vraag aan de contactpersoon van een van de organiserende verenigingen:

- Henk van Ninhuys (MVC'19); email: h.ninhuys@ziggo.nl; tel. 06-2215 3057
- Ellen Thijssen (Asterix); email: eaj.thijssen@gmail.com; tel. 06-5580 2277
- Harrie Weijs (HV BSAC); email: h.weijs@hccnet.nl; tel. 06-2515 4585

Vul het online opgaveformulier in (jeugd t/m 15 jaar) of (senioren (16 jaar en ouder) of download hier een opgaveformulier.